Salonul de artă fotografică hunedoreană
„ÎnSEMNE fotografice” este cel mai important şi reprezentativ salon de fotografie artistică din judeţul Hunedoara. De-a lungul anilor, în cadrul Salonului, am prezentat publicului devean nume importante din arta fotografică din România, fotografi a căror activitate artistică este recunoscută la nivel naţional şi internaţional. Totodată, salonul a fost o bună oportunitate de a lansa noi valori şi de de a sprijini tineri fotografi în realizarea fotografiilor artistice. Nu întâmplător, deschiderea salonului marchează începutul noului an şcolar.
Tema: Liberă
Organizare / Condiții de participare:
Salonul de artă fotografică hunedoreană, „ÎnSEMNE fotografice” este deschis fotografilor amatori şi profesioniști ce s-au născut, trăiesc sau locuiesc în județul Hunedoara (indiferent unde se află acum) și au pasiune pentru arta fotografică.
Înscrierea fotografiilor:
Toți cei care doresc să participe la această expoziție vor trimite o singură lucrare digitală sau digitalizată, color sau alb-negru. Fotografiile vor fi trimise pe e-mail artavizuala21@gmail.com până la data de 15 septembrie 2020. Fotografiile vor avea dimensiunea de 45 X 30 cm (5315 x 3543 pixeli), 300 dpi şi vor fi salvate cu Prenume_Nume-titlul lucrării (Exemplu: Florin_Popescu-Apus). Vă rugăm nu semnați lucrările!
În funcţie de numărul de lucrări o parte dintre acestea vor fi printate. Toate lucrările trimise vor fi proiectate în timpul vernisajului. Participanţii vor primi un E-mail de confirmarea a participării. O lucrare poate fi eliminată dacă, în mod justificat, se consideră că nu este conformă cu regulile şi condiţiile expoziţiei. Autorii îşi asumă autenticitatea propriilor lucrări. Lucrarea printată rămâne în proprietatea Colegiului Național „Decebal” păstrând drepturile de autor ale participantului. Data şi ora vernisajului va fi anunţată după data de 20 septembrie. Nu se percepe taxă de participare.
Evenimentul este organizat de Colegiul Naţional „Decebal” Deva, având patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH).
Curatori: Grigore Roibu și Andrei Rosetti, profesori în cadrul Liceului de Arte „Sigismund Toduță” Deva.